Installatie pelletkachel

Het juist installeren van een pelletkachel is belangrijk. Sterker nog: het is essentieel. Niet alleen voor een juiste werking, maar ook voor de veiligheid. 

Het is mogelijk om de volledige installatie te laten uitvoeren door onze installatie- en servicepartners de Heide Smid en Pellet Service Nederland (PSN). De uit te voeren werken of aanpassingen worden uitgevoerd op basis van een offerte.

Installatie laten verzorgen?

Neem direct contact op met een van onze partners:

PSN - Pellet Service Nederland

Tel: 085 016 14 23
algemeen@psn.nu

Tel: 0314-631741
info@heidesmid.nl

Pelletkachel zelf installeren

Het is mogelijk om uw Montraux pelletkachel zelf te installeren. In de Montraux handleiding die u bij uw kachel krijgt, staat hierover de benodigde informatie. Denk hierbij aan richtlijnen voor het rookgaskanaal en de correcte installatie. Lees voor de installatie eerst deze belangrijke informatie.

Het is belangrijk dat u zich daarnaast houdt aan lokale en nationale richtlijnen. Ons advies is om bij twijfel altijd advies in te winnen. U kunt daarvoor contact opnemen met een van onze servicepartners 

Wilt u zelf installeren maar heeft u advies nodig of twijfelt u aan bepaalde zaken? Neem ook dan contact op met een van onze service partners.