Bezorging en verzending

Wij verzenden uw kachel verzekerd tegen transportschade. Deze service ter waarde van €79 krijgt u van ons zonder extra kosten. We geloven namelijk dat we er alles aan moeten doen om de kachel veilig en goed bij u af te leveren. Dat is onze verantwoordelijkheid. We nemen daarvoor alles bij u uit handen. 

Gratis verzekering voor verzending

De verzekering voor transport die u krijgt bij aankoop

Mocht er wel schade opgetreden zijn, dan zorgen wij dat dit netjes wordt afgehandeld. Aan de verpakking kan het niet gelegen hebben. Alle Montraux kachels zijn standaard stevig ingepakt en worden staand vervoerd. 

Levertijd

Wij bezorgen alle pelletkachels gratis in heel Nederland en België. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen die op werkdagen voor 12:00 worden geplaatst binnen 1-2 werkdagen in Nederland te bezorgen na ontvangst van de betaling. De levertijd naar België bedraagt 2-3 werkdagen. Vooraf nemen we even per e-mail of telefoon contact met u op om de leverdag af te stemmen. 

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je een andere vraag omtrent de levertijd en bezorging van een bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.